סימפטומים מדאיגים בימים האחרונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 10:43 | מאת: עינת

שלום, לפני כמה שבועות (אולי 3) אכלתי דג מלוח מקולקל. אחרי כמה שעות של בחילה הקאתי. מאז יש לי בחילה כל הזמן. ב-3 ימים האחרונים יש לי חולשה בכל הגוף וכאבי שרירים, בעיקר רגליים וגב. הכאבים הם לא רגילים, לא ממוקדים, מפושטים ולא מוקלים בשום תנוחה. זה מתגבר קצת כל יום. האם יש לך רעיון מה זה יכול להיות ואם באמת יש קשר לדג? תודה רבה

שלום עינת, התאור שלך איננו אופייני לזיהום כלשהו שנגרם מאכילת דגים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות