אני עובדת במרפאה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 20:39 | מאת: לונה

אני עובדת במקום רפואי בתור מזכירה ונמצאת בחדר אחד עם לפחות 80 חולים ביום. כל אחד מהם קרוב אלי לא פחות ממטר אך החדר קטן, כמו כל חדר של רופא. היו לנו כבר מספר רב של חולי שפעת A/H1N1 מוכחים. חלקם מגיעים לאחר שהבריאו מהחום להמשך טיפול עקב תסמינים ממושכים יותר כגון שיעול ונזלת. הם לעיתים בחדר לפחות 10 דקות, משתעלים ומנוזלים. אני מאוד מודאגת כיוון שאני בשבוע 25 להריוני ואני לא יודעת אם כדאי שאתפטר. אני לא מצליחה למצוא מספיק אינפורמציה לגבי השפעת הנגיף על נשים הרות ועל עובריהןוההחלטה אם להתפטר היא קריטית עבורי כיוון שמדובר בפרנסה וצורך קיומי. מצד שני הבריאות לפני הכל. אשמח אם תאמר לי את חוות דעתך הכנה לגבי מצבי ומה היית ממליץ לעשות במקרה שלי. האם שימוש במסיכה בזמן העבודה יפתור את הבעיה או שלעזוב את המקום הוא הפתרון? תודה וסליחה על אורך ההודעה.

שלום לונה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך ל'רופא פרסונל' או לרופא תעסוקתי הקשור למקום עבודתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות