תחזית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 20:34 | מאת: הריונית לחוצה

שלום וערב טוב מה לדעתך יהיה המצב של שפעת החזירים בספטמבר? יותר גרוע מעכשיו??????? המגיפה תתפשט יותר???? (אני בחרדה כי אני בהריון ואמורה ללדת בסוף ספטמבר ומקווה לא להידבק עד הלידה לפחות....) ועוד שאלה, האם אשה לאחר לידה גם בסיכון כמו אישה בהריון או ברגע שאני אלד אני אוטומטית נחשבת לא בסיכון? ומה לגבי תינוק שנולד?? גם הוא נחשב "בסיכון"?? תודה

שלום הריונית לחוצה, 1. סביר שבספטמבר 'שפעת החזירים' תמשיך להיות נפוצה בכל רחבי הארץ. 2. אשה לאחר לידה "יוצאת" מקבוצת הסיכון לפתח את סיבוכי המחלה. 3. קשה לדעת עדיין האם תינוקות בני יומם הם ב'קבוצת סיכון' או לא (הדעה האישית שלי שהתשובה לכך תהיה חיובית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות