האם זאת שפעת החזירים ? אח שלי מתעטש , משתעל , מקיא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 19:36 | מאת: אחות של גיא

אח שלי מתעטש , משתעל , מקיא , עייף כל הזמן ויש לו חום גבוה . חפשתי באינטרנט סימפטומים לשפעת החזירים , אבל באותה מידה יכול להיות שזאת סתם שפעת רגילה .. אמרו שהסימפטומים של שפעת החזירים הם כמו של שפעת רגילה .. איך אפשר בכל זאת לדעת אם זאת אכן שפעת החזירים ? ואיך אפשר לדעת אם מישהו מהמשפחה נדבק ?

שלום אחות של גיא, 1. יתכן שיש לגיא 'שפעת החזירים', ויתכן שיש לו מחלה אחרת. כדי לדעת זאת בוודאות יש לבצע אצלו בדיקה מיוחדת הקרויה 'משטח אף-לוע לשפעת החזירים'. 2. יתכן ובני משפחתו כבר נדבקו ממנו, ייתכן שהם ידבקו ממנו בעתיד, ויתכן שאיש לא נדבק ולא ידבק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות