חולה עם לקופניה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 19:10 | מאת: קנ

לאחותי שהיא בת 43 וחולת לקופניה עם כדוריות דם לבנות ברמה מאוד נמוכה יש חום גבוה של 39 מעלות שיעולים שקיימים כבר חודש ובחילות והקאות וכאבי גוף אני רוצה לציין שאין לה כאבי גרון הבעיה היא שזה יהיה מסוכן בשבעלה ללכת לבית חולים מאחר והגוף שלה לא ממש חזק והיא עלולה להידבק בעוד מחלות . אני מפחדת שיש לה שפעת חזרים האם זה יכול להיות ? בבקשה תחזר אלי במהרה

שלום קנ, התאור שלך מתאים ל'שפעת החזירים', וכמי שמשתייכת ל'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה מומלץ לאחותך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות