פגישה עם חברים שחזרו מחו"ל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 16:49 | מאת: דנה

ד"ר שלום, זוג חברים שלנו חזרו מחו"ל ברצלונה היום בבוקר (שישי) מחר בערב אני ואשתי מוזמנים אליהם, אשתי בהריון. אני קצת חושש מהמפגש מאחר וחזרו מחו"ל ואין לי מושג עם מי נפגשו שם, אומנם נכון להעכשיו ששוחחתי עימם הכל בסדר שניהם בריאים ללא חום או רמז לשפעת אבל אני חושש שאשתי תיפגש עימם, האם החשש מוצדק? המידה ועד מחר בערב הכל יהיה בסדר שם והם לא יפתוח איזה רמז לשפעת (חום או שיעול) האם זה אומר שהם לא נדבקו ואין חשש , מקווה שהבנת את שאלתי, כוונתי, עד כמה ימים הנגיף עשוי להתפתח? אם יום וחצי אחרי הנתיחה הכל בסדר אומר שאין חשש שהם נדבקו במשהו ? אשתי בשבוע 15 לכן החשש שלי. תודה

שלום דנה, מבחינת 'שפעת החזירים' עדיף לפגוש עם אנשים בריאים (ולא חשוב מאין הם חזרו לאחרונה) מאשר עם אנשים חולים (שלא נסעו לאחונה מישראל לשום מקום). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות