פחד משפעת חזירים בהריון בחודש שישי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 16:37 | מאת: מיקי

אני בהריון בתחילת שבוע 23+1. אני בחרדה רצינית מאוד משפעת חזירים. אני עובדת עם ארגונים גדולים עם צוותי עבודה של אנשים רבים שיושבים בחדר אחד סגור למשך מספר רב של שעות. אני עובדת מול ארגונים גדולים בהם בתי חולים וארגונים נוספים שנמצאים בהם גם אנשים מקבוצת סיכון. מה היית ממליץ לי לעשות? רופא הנשים שלי המליץ שבחודש הקרוב אצא לחופש מחלה או חל"ת ואחזור כאשר במידה ואדבק חס וחלילה יהיה ניתן להציל את התינוק. רופא המשפחה המליץ לעבוד במסגרת מוגבלת ולא בצוותים אלא מול אנשים בודדים ובארגונים מסויימים. אני ממש בחרדה. אודה לעזרתך. מיקי

שלום מיקי, אין בידי עצה בשבילך. נסי לפנות לרופא/ה התעסוקתי/ת שעובד/ת עם החברה שבה את מועסקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות