איך להקטין סיכויי הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 11:05 | מאת: דנה

שלום אני בהריון בתחילת שליש שני. אנשים סביבי מפצירים בי שלא ללכת למקומות ציבורים סגורים כגון קניונים וכיו"ב ולחבוש מסיכה. האם לדעתך מדובר בהגזמה? כמו כן, אני מבצעת בדיקות דם תקופתיות כמו כל אשה בהריון. כיצד ניתן להימנע מהדבקה בקופת החולים הרוחשת חולים בפועל ובפוטנציה? תודה

שלום דנה, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' מומלץ להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות