שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 19:34 | מאת: ויקי

אני נימצאת בשבוע ה29 להריון. זה הריון ראשון שלי.בימים אחרונים ניחשפתי בתקשורת לתופעת השפעת ואני מאוד מודאגת. התעעיצתי עם הרופא ואמר להימנע משהייה עם הרבה אנשים. הבעיה היא שאני עובדת בקניון ואני חשופה להרבה אנשים....אני ישמח לדעת עד כמה זה ממש מסוכן ואיך אפשר לשמור על עצמי. תודה מראש על התשובה....

שלום ויקי, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקתך ב'שפעת החזירים' מומלץ לך להתרחק מאנשים חולים ככל האפשר ולהקפיד על רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות