שפעת החזירים וחולי סרטן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 16:48 | מאת: הדר

יש לי מכר החולה בלוקמיה מצב המחלה שלו כרגע במצב רגוע והוא מתפקד כרגיל . סוג עבודתו הוא כזה שהוא חייב להסתובב במקומות הומי אדם כגון חנויות וקניונים כיצד הוא יוכל להזהר ולשמור על עצמו מפני הידבקות בשפעת החזירים ומה ניתן מבחינתו, נכון להיום, לעשות כדי שלא יידבק? או כדי להפחית את הסיכוי שלו להדבק? האם הוא שנחשב ברמת סיכון גבוהה יכול לקבל טיפול מונע?

שלום הדר, 1. האיש שאותו אתה מתאר נמצא ב'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. 2. כדי לצמצם את סיכויי הדבקתו בנגיף מומלץ לו להתרחק מאנשים חולים ולהקפיד על רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות