הידבקות חוזרת בשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 16:24 | מאת: שרית

בני חייל בצבא נדבק כנראה בשפעת החזירים (לפי דברי הרופא והסימפטומים).וכמוהו כל הקורס בו הוא נמצא- 24 חיילים במספר ששוחררו הביתה. השאלה היא: האם לאחר החלמתו כלומר יומיים בלי חום רק עם שיעול האם אנחנו ההורים יכולים עדיין להידבק? האם יכול בני להידבק בשנית בשפעת החזירים או שהגוף מחוסן. האם מומלץ שיקבל חיסון ברגע שיהיה בארץ ? הוא אסמתי וסובל מאלרגייה קשה לאבק מטופל בזריקות כל 3 שבועות .משתמש במשאף וולטרן. תודה מראש בבריאות טובה

שלום שרית, 1. בנך נחשב כמדבק עד 24 שעות מחלוף כל תסמיני המחלה שלו. 2. אין זה סביר שאדם שחלה לאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה בה שוב בקרוב. 3. לכשיהיה חיסון כנגד המחלה נבדוק את הצורך של בנך לקבל חיסון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות