שפעת חזירים והיריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 15:46 | מאת: גלי

שלום רב, אני כרגע בשבוע 9 , בתחילת היריון שהושג בקושי רב... עם כל הכתבות שמתפרסמות היום אני ממש ממש מפחדת.. מה אפשר לעשות? הרי להישאר בבית 9 חודשים זה לא פיתרון...... האם המחלה באמת כך כך מסוכנת לאישה בהיריון ולעובר שלה? אם נדבקים - האם בדיקת מי שפיר תוכל לבדוק האם העובר נפגע? תודה!

שלום גלי, 1. השפעת נגיף 'שפעת החזירים' על עובריהן של נשים הרות עדיין לא ידועה. 2. מומלץ לך להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות