דחוף!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 15:31 | מאת: אורלי

אתמול בני בן ה8 חודשים היה במיון מהצהריים עקב חום 38.7. ובכי בלתי פוסק!! אין לנו מושג מה היה לו הילד פשוט היה סמרטוט עד לקראת 21:00 שקיבל אקמול והתחיל להתאושש. שלשל בבוקר אתמול,משהו ויראלי ככה אמרו..מבחינת האוכל-אכל כל 3 שעות..אבל הילד לא כתמול שלשום ממש סמרטוט,כל נגיעה בגוף צרחות גדולות..אגב שמתי לב שכשלחצו לו על הבטן התחתונה בזמן אולטראסאונד יצאו לו ממש הרבה גזים והרבה גרפסים. בכל אופן זה היה אתמול.. היום גם שלשל פעם אחת במקביל לצואה רגילה אחת ללא חום 37.5 חמוד יחסית לאתמול.. אבל מה שהכי מפחיד אותי הוא שמאז הבוקר הוא לא מצליח לזחול על 6 על רגל שמאל הוא גורר אותה רק כשאני מרחיקה לו את הצעצועים בכוונה שיגש אליהם הוא מעדיף ללכת 2 פסיעות בהליכת דב על 4 ? כשמצליח לטפס הוא כן הולך בעזרת הספה כמובן ימינה ושמאלה אבל שוב,כשמעוניין לזחול הרגל פשוט תפוסה לו?בדיקת שתן דם ואולטרסאונד בטן היו תקינים וא.א.ג טען לאודם באזנים.. דיברתי עם חברה ששאלה אותי אם סובל מדלקת ריאות (שכנראה סחיבת הרגל נובעת מהנ"ל) ועניתי שאין לי מושג אבל הוא כן מנוזל משתעל משתנק לפעמים ומזיע המון בלילות אבל כל זה מה קשור לרגל????? האם בדקו בבי"ח האם זו שפעת החזירים-בבדיקות דם?האם יש לי סיבות לדאגה?

שלום אורלי, אני מציע שבנך יבדק שוב ע"י רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות