האם לגשת לרופא?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 14:55 | מאת: שי

שלום לך דר' יקר, ראשית כל הכבוד על הפורום וסבלנותך במענה לשאלות. האם יש צורך בכלל לגשת לרופא כאשר אדם חש שיש לו שפעת או פשוט לתת לה לחלוף כמו בכל חורף? ושאלה שנייה האם כאשר אחד מבני הבית נדבק בשפעת החזירים זה וודאי שכל אחד מבני המשפחה יחלה בה? רק בריאות שי

שלום שי, לכל אדם החולה ב'שפעת החזירים' והנמצא ב'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה מומלץ להיבדק ע"י רופא/ה. בנוגע לשאר האנשים- כל אחד צריך להחליט אם ומתי לגשת לרופא/ה בהתאם לחומרת מחלתו. 2. לא בהכרח כל בני ביתו של חולה ב'שפעת החזירים' ידבקו ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות