זקוקה לייעוץ, דחוף!!!! בבקשה!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 14:39 | מאת: מוריה

שלום, שמי מוריה, אני נמצאת בשבוע ה-20 להריון. אני מתכננת לטוס בשבוע הבא לפריז, ואני ממש אובדת עצות אם לטוס בכלל או לא? אני אשמח אם תוכל לעזור להחליט...באופן כללי אני אדם בריא. האם בכל הידבקות בשפעת חזירים בזמן היריון יש סיכון לעובר, וחייבים לבצע ניתוח קיסרי? בברכה מוריה

שלום מוריה, 1. 'שפעת החזירים' נפוצה גם בישראל וגם בפריז. 2. מרבית הנשים שלוקות במחלה זו במהלך הריונן אינן נזקקות לניתוח קיסרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות