כמה זמן לוקח לבדיקת מעבדה של שפעת החזירים לחזור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 13:40 | מאת: אלון

שלום רב קרוב משפחה שלי מאושפז עם דלקת ריאות וחשד לשפעת החזירים. הבדיקה נלקחה ממנו אתמול בצהריים וכרגע כעבור 24 שעות לא חזרה תשובה. בבית החולים אמרו שתשובה תגיע היום בצהריים, לאחר מכן אמרו בערב ועכשיו אומרים מחר בבוקר. אנחנו מודאגים שכן גם בנו התינוק חולה כעת עם סימפטומים דומים. כמה זמן לוקח לבדיקה לחזור ?

שלום אלון, משך הזמן משתנה ממקום מקום (תלוי בזמן הגעת הדגימה למעבדה ושעות הפעילות שלה). עליכם לפנות בנושא למעבדה שבה מבוצעת הבדיקה (תל השומר או הדסה ע"כ). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות