אני בן אדם נשא HIV מודאג אפילו כבר כמה ימים אני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 12:37 | מאת: עומר

חי מפחד ! היום קראתי בעיתון בתחילת החורף ידבקו בשפעת החזירים כמליון וחיצי בני אדם בישראל ! שנית : כבר קבלתי כמה דיעות שונות חלק אומר זה לא מסוכן>> והרגשתי את התגבה בזלזול אואין מידע ל ...... וחלק אומר לי אתה חיב כל תקופת החורף לא לצית מהבית ולהיות מצוייד בכדורים כמו אופטלגין אקמול ......... מבקש ערזרתכם איך להתנהג במצב זה? האם באמת אני חייב להסגר על עצמי בבית כל תקופת החורף? אני בפחד נוראי !!!!!! תודה

שלום עומר, אם אתה מקבל טיפול כנגד ה- HIV והמחלה שלך היא בשליטה (דהיינו יש לך עומס נגיפי נמוך) אתה יכול לנהל חיים כמעט רגילים גם בעונת השפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות