מוטדת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 10:23 | מאת: דגנית

הי, אני בשבוע 31 להריון. לפני שבוע וחצי היה לי כאב גרון שנימשך 3 ימים , ללא חום, הרגשה כללית ככה ככה.. אחרי שכאבי הגרון עברו הופיע שיעול למשך 3 ימים בערך וכם השיעול עבר. ביומיים האחרונים אני שוב מאוד משתעלת (בעיקר בלילה), ללא חום. הרגשה כללית טובה. אני מחוסנת ל cmv 1) האם זה נשמע כמו הדבקה שניונית ב cmv? 2) האם זה יכול להיות שפעת החזירים? (בגירסתה "הקלה" אם יש דבר כזה??? לציין שילדי ובעלי מגלים סימפטומים דומים פחות או יותר (בעלי רק עם כאבי גרון, בני הבכור היה עם חום וכאבי גרון לפני כשבועיים למשך יממה ואח"כ הופיעו שיעולים למס ימי שחלפו, בני הקטן לא מגלה סימנים) תודה

שלום דגנית, מחלתך יכולה להיות 'שפעת החזירים' (וגם מחלות אחרות), אך היא איננה אופיינית לזיהום שניוני ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות