אני חולה כרונית ומקבלת תרופות לדיכוי מע' חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 08:49 | מאת: אני

אני מבינה שאני בקב' סיכון, רציתי לדעת האם כל אחד שבקב' סיכון שנדבק מהמחלה יפתח תסמינים קשים ואף הסיכוי למוות יעלה אצלו הרבה?? זה די מדאיג אותי, מה האחוזים שאם מישהו מקב' סיכון נדבק הוא בסכנה חיים אמיתית?

שלום אני, גם חולים ב'קבוצות החיסון' יכולים להחלים מ'שפעת החזירים' ללא טיפול (וסביר אפילו שרובם מחלימים באופן עצמוני), אך בכל זאת מומלץ להם טיפול כזה (למשל ב'מיפלו') כדי להגדיל את סיכויי ההחלמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות