הריון ושפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 07:49 | מאת: ענת

שלום, אני בשבוע 26 ומתעטשת בתדירות גבוהה. ללא חום כאבי גרון אך כאבי ראש וכן כאבי עיניים. 1 האם יש חשש ממשי לשפעת? בספטמבר הילדים חוזרים לבית הספר כשבכל כיתה יש בערך 35 תלמידים. 2 מה דעתך האם לשלוח לבית הספר??? תודה

שלום ענת, 1. עיטוש ללא חום או תסמינים אחרים איננו מאפיין שפעת. 2. אין לי מושג מה יקרה בארץ (מבחינת השפעת) בתחילת ספטמבר, ומה תהיינה המלצות משרד הבריאות (והחינוך) בתקופה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות