כאבי גרון במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 07:34 | מאת: קרן

היי ד"ר! אני בתחילת הריוני ולפני שבועיים קיבלתי דלקת גרון+בלוטות נפוחות וזה ממש לא עובר לי. יש לי חום נמוך במהלך היום(עד 38) וכאבי הגרון הולכים ומחמירים..אני לא רואה שזה עומד לעבור וקשה לי לישון בלילות כי מאד כואב ואני מרגישה הכל נפוח. הלכתי לרופאה היא אמרה שזה וירוס ושלחה אותי לבדיקות דם לCMV וEBV. לפני ההריון נבדקתי לCMV ויצא לי נוגדני IGG גבוהים מ250 (ויחידה מסויימת וזה בעצם הערך הכי גבוה ואין לי מדד כמותי). האם יש סיכוי שזה CMV?אני ממש פוחדת מהדבקה שניונית. האם יראו את זה בבדיקת הדם או שיש סיכוי שלא יראו בכלל? הגניקולוג אמר לי שאין כזה דבר הדבקה שניונית ואין לי מה לדאוג ואילו אני קראתי שיש כזה דבר. אני בוכה כבר יומיים כי זה היה הריון מאד קשה להשגה ואני לא יודעת מה יהיה. תודה והמשך יום נעים

30/07/2009 | 07:59 | מאת: דנה

זה התחיל גם כ"הצטננות" רגילה והרבה נזלת( היא עברה, גם מאד לאט אבל עברה). אבל הגרון, היום אני מרגישה שכבר קשה לי לנשום(הכאב מאד מתגבר בלילות) כאילו הכל נפוח...

מנהל פורום מחלות זיהומיות