מתכננים הריון. מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 22:43 | מאת: דורית

שלום 1. יש בכוונתנו, בע"ה, להיכנס להריון. האם השפעת מצדיקה דחיה? 2. כפי שציינת, נשים בהריון נוטות יותר לסיבוכים בעקבות שפעת החזירים. האם באותה מידה כמו בשפעת רגילה בתקופת החורף או שהסיכוי לסיבוכים גדול יותר בשפעת החזירים? תודה

שלום דורית, גם שפעת 'רגילה' היא מסוכנת יותר לנשים בהריון (לעומת נשים לא הרות), ואינני מכיר המלצה של משרד הבריאות הישראלי, או מכל גורם רפואי אחר בארץ, לדחות הריונות בגלל מגפת 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות