שיעולים וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 22:11 | מאת: איילת

לפני כשלושה חודשים לבני היה קוצר נשימה ודלקת ראות,טרם ידעו לומר לי אם הוא אסמתי רק במידה והתופעה תחזור על עצמה. לפני מס' ימים לקחתי אותו לרופאה כיוון שהוא משתעל כבר שבועיים ורק בימים האחרונים נשימתו נעשתה כבדה והופיע חום מידי יום פעם ביום 38.5 ונעלם.הרופאה המליצה על ונטולין ובודיקורט למשך כשבוע ,אך השבוע הזה במכט ונגמר והיום שוב חזר לו החום 38.5 כל היום והשיעולים לא פוסקים והנשימה שלו מעט כבדה. הוא פעיל לסביבה ואוכל מעט מהרגיל. אני מאוד מודאגת-מה עושים? הוא בן שנתיים ועשרה חודשים.

שלום איילת, מומלץ לקחת את בנך לבדיקת רופא//ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות