שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 21:07 | מאת: בתיה

שלום רציתי לדעת האם ניתן להידבק בשפעת החזירים כל פעם מחדש כמו בשפעת רגילה,או שאם מקבלים פעם אחת כבר מחוסנים? עם איזה חום צריך להגיע מיד לבית החולים? תודה

שלום בתיה, קיימים סוגים רבים של שפעת, ו'שפעת החזירים' היא רק אחת מהן. אין זה סביר שמי שחלה לאחרונה בנגיף 'שפעת החזירים'יחלה שוב בקרוב באותו זן של נגיף. אין הגדרת חום שבגללה צריך ללכת לבית החולים. אם יש לך חום ואת לא מרגישה טוב את יכולה ללכת לבדיקת רופא/ה גם בקופת חולים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות