חום גבוה מאד כבר הרבה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 20:28 | מאת: רון

שלום אני חולה כבר מיום שישי עם חום גבוה של 39 מעלות עד היום (6 ימים). אני לוקח מקסיפן ואקמול והחום עדייון נשאר 39 מעלות אחרי שהשפעת האקמול עברה. יש לי טשטוש בראייה שאני קם מהמיטה למשך כמה שניות,כאבי ראש וחוץ מזה כלום. האם יכול להיות שאני חולה בשפעת החזירים? האם זו יכולה להיות מחלה מסוכנת אחרת? בינתיים החשיבה שזה וירוס אני יודע לך על דעתך שלך תודה.

שלום רון, יכול להיות שאתה חולה ב'שפעת החזירים', ויכול להיות שמדובר במחלה אחרת (כפי שכנראה חושב/ת אותו/ה רופא/ה שנתנ/ה לך את המוקסיפן). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות