שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 19:38 | מאת: מיכל

היי דקטור אחותי עובדת בגן עם ילדים ובשבועים האחרונים חצי מהגן לא הגיעו עקב וירוס שפעת וכאלה.... העוזרת שאחותי עובדת איתה גם לא הרגישה טוב וניא עשתה בדיקות ואמרו לה שיש לה את השפעת החזירים ההיא קיבלתה את התשובות של הבדיקות אחרי שהיא כבר החלימה יום חמישי האחרון אחותי גם התחילה להרגיש לא טוב הלכנו לקופת חולים ביום ראשון והם לא התייחסו לזה ברצינות ואמרו שהתקשורת עשתה מזה יותר ממה שזה ואין לזה תרופה שתשב בבית ויעבור לה כמו שפעת רגילה היא הביאה לה לעשות בדיקה והיא אמרה שכנראה זה דלקת ריאות אחר כך היא אמרה שזה לא דלקת ריאות אתמול הלכנו אליה כי אחותי הרגישה ממש רע מיום חמישי היה לה חום 39 וחצי ועולה ל40 נקודה 3 בקיצור חום שלא יורד כל שעתיים היא היתה לוקחת אדויל והגוף נורא כאב לה היינו אצל הרופא צעקנו עליה אמרתי לה שזה יהיה על אחריותה אם יקרה משהו ובדיוק היה את הבלאגן של הישראלי שנפטר מזה אחר כך היא אמרה שהיא והמאבחן ישבו על הצילום וראו שיש דלקת ריאות ממש ממש חלשה והביאה לה אניביוטיקה... ואמרה שזה לא השפעת אני לא ממש מאמינה לה אבל אחותי התחילה לשתות את הכדורים והיא מרגישה הרבה יותר טוב... שלחנו את הילדים שלה לאחות אחרת ואני נישארתי לטפל בה לא ציינתי אבל אחותי אישה בריאה אין לה בעיות רפואיות שאלתי היא כזו אני טיפלתי בה כל הזמן הזה איך אדע אם נדבקתי????? אני מרגישה מצויין לא מרגישה שמתחיל לי כלום רק כאב גרון ממש קל מה עלי לעשות ??? או לא להתייחס לזה??? כרגע חזרתי לבית הורי והורי הם אנשים מבוגרים שחולים קצת סוכר וכאלה... האם עלי להיזהר להיות לידם או שאם עד עכשיו לא נדבקתי אין לי ואין גם להם ממה לחשוש ????? תודה....

שלום מיכל, עד שלא תחלי ב'שפעת החזירים' כנראה שלא תוכלי לשעת אם נדבקת בנגיף... וכל עוד לא נדבקת את גם לא מדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות