פוחדת ...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 18:42 | מאת: לימור

בני בן 9 חודשים , כבר 3 ימים עם חום 37.6-38.5 מעט חיוור וקצת פריחה קלה -לפעמים נראה חלש מאוד הרופא אומר שאין סיבה לדאגה ואין שפעת החזירים , האם זה בטוח נוכח העובדה שלא גילו את הנגיף אצל הבחור שנפטר האם בשפעת הזו יש חום יותר גבוה וסימנים האחרים ?

שלום לימור, אין ביכולתי להבטיח לך שבנך לא נדבק ב'שפעת החזירים'. 'שפעת החזירים' מוגדרת כמחלת חום (38 או יותר) המלווה בנזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה או כאבי שרירים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות