CMV הריון- בלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 18:28 | מאת: שרון

שלום אני בהריון. כיום בשבוע 33 בבדיקה בשבוע 30 היתה לי תוצאת IGM גבולית כאשר אני מחוסנת ויש בדמי IGG בוצעה שוב הבדיקה ויצאה שלילית. נעשו 3 בדיקות IGM מתאריכים האחת- ינואר 09 השניה- אפריל 09 השלישית- יולי 09 שלושת הבדיקות יצאו שליליות. כמו כן מצורפים נתוני IGG בתקופות אלוף CMV ELISA-IgG (AU/mL) 108 02.07.09 43 12.04.09 60 15.01.09 האם העלייה ב IGG יכולה להעיד על הדבקות כשלהי באפריל עד יולי הייית חולה בתחילת יוני בוירוס ללא חום עם שיעול חזק. יתכן ויש הטעיה בשל המחלה האחרת? אשמח לתגובה מהירה שרון

שלום שרון, תשובות בדיקות המעבדה שצרפת (לרבות העליה בערכי ה- IGG) אינן מהוות עדות מספקת להדבקה חוזרת ב- CMV לאחרונה. הרבה בריאות אפי

05/08/2009 | 03:51 | מאת: שרון

שלום עברו 4 שבועות מיום הבדיקות ואינני רגועה. מה עליי לעשות. האם יש דרך נוספת לבדוק האם נדבקתי. מדוע הוכפלה פי 2.5 רמת הנוגדנים בדם האם יתכן וקשור לוירוס בגרון שהיה לי . לא היה מלווה בחום? מבדיקה שערכתי כ5 שבועות מתחילת מחלת הוירוס יצא כי אני שלילית ל IGM האם כדאי שאפנה למומחה? האם יוכל לומר משהו? מבחינת בדיקות דם רגילות- האם ניתן לראות משהו. ערכי לימפוציטים שלי היו חריגים בדיוק בתקופת כאבי הגרון שהיו לי . אנא ייעץ לי בבקשה מה כדאי לי לעשות? אולי מי שפיר? בידקות IGM שלי נערכו במכבי בעוד IGG בתל השומר. אשמח לעזרה מהירה שרון

מנהל פורום מחלות זיהומיות