שאננות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 17:20 | מאת: שרון

שלום דוקטור אפי הלפרין, אבי בן 70 ותקף אותו חום גבוה של 39, כבר יומיים ,החום יורד רק עם כדורים. לא הקל ראש ופנה לרופאה של קופת חולים כללית ,בדקה אותו ולא עשתה לו משטח גרון ואמרה שאם לא יעבור לו החום תוך יומיים ,אז שיעשה בדיקות מקיפות. שאלת השאלות אם הייתה פה שאננות ,בכל זאת מדובר באדם בן 70. אשמח מאוד לאבחנתך והמלצתך... המון תודה, שרון

שלום שרון, ל'חום' יכולות להיות סיבות רבות (מאד) ומגוונות (מאד), שרק חלקן זיהומיות, ואינני יכול לבצע אבחנה של "מחלת חום שנמשכת יומיים" דרך האינטרנט. המלצתי לאביך- המשך מעקב וברור ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות