מודאגת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 16:34 | מאת: הריונית מודאגת

שלום ד"ר, אני בהריון ראשון, שבוע 8. בסביבתי ארעו כמה הדבקות של שפעת החזירים. האם אני נמצאת בקבוצת הסיכון אם חלילה אדבק? כיצד ניתן להימנע מההדבקה?

שלום הריונית, 1. ייתכן שאת בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי המחלה (אם כי 'רשמית' קבוצה זו כוללת נשים הרות שנמצאות בשלישים השני והשלישי להריונן). 2. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה בנגיף 'שפעת החזירים' מומלץ לך להתרחק מאנשים חולים ולהקפיד על רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות