שפעת החזירים+צבא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 11:12 | מאת: שיר

שלום, אתמול אובחנתי ע"י הרופא בבסיס שלי ככנראה חולה בשפעת החזירים. הסימפטומים שלי הם: חום (סביבות ה-38),שיעול נוראי,כאבי גרון,כאבי שרירים,בעיות קלות בבטן,סחרחורות קלות וחוסר תאבון גדול. יש לציין שבנוסף להכל יש לי אסטמה ברמה בינונית פלוס. הרופא לא עשה שום בדיקה כדי לוודא אם באמת מדובר בשפעת החזירים. (יש לציין שאני המקרה ה-11 ביחידה שלי). נשלחתי הבייתה עם אקמול. 5 ימי גימלים. ואזהרה לשים לב לחום ולשיעול- במקרה של החמרה לחזור. אני לא יודעת אם מדובר בפרנויה שלי אבל אני חוששת שהטיפול לא מספיק ומפחדת מסיבוכים (במיוחד בגלל האסטמה). מה עושים? תודה רבה רבה מראש! שיר

שלום שיר, את יכולה לפנות לרופא/ נוסף/ת (למשל במרפאה הצבאית במקום מגורייך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות