להרגיע את הלחץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 10:37 | מאת: אושרת

אתמול כתבתי לך,וחזרת אליי בתשובה של:ייתכן ש.. היום ניגשתי לרופא וקיבלתי אותה תשובה,ללא משטח גרון,רק בדיקה פיזיולוגית. אמר לי הרופא: יכול להיות שפעת חזירים ויכול להיות שפעת אחרת. אין כל הבדל בין זו לאחרת,לפחות מבחינת סטטיסטיקת התמותה. למה,אם כן,לא לפרסם זאת ולהרגיע?כלומר..מדוע התקשורת בוחרת להלחיץ ולא להרגיע? זה מסתמן כמו באג 2000 של ענף הבריאות,כל ההייפ סביב שפעת מיס פיגי.האם אתה יכול לקחת אחריות ולומר באופן מרגיע את מה שנאמר לי? האם יש משהו שיכול להרגיע את הלחץ ?

שלום אושרת, אני ממליץ לך להפנות את שאלותיך בנושא למשרד הבריאות. אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות