הדבקות בשפעת חזירים בבתי החולם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום! אני נמצאת בשבוע 36 להריון וצפויה ללדת בחודש הקרוב. האם יש סכנה להדבקות (אצלי ו/או אצל התינוק החדש) בשפעת חזירים בזמן השהייה בביה"ח באת הלידה ותקופת האשפוז? אילו אמצעי זהירות ניתן לנקות על מנת להפחית את סיכוי ההדבקות? תודה מראש על התייחסותך מיכל

שלום מיכל, גם בבתי חולים, כמו בכל מקום אחר בישראל, ניתן להידבק ב'שפעת החזירים'. בכל בית חולים קיים עובד/ת אחד/ת לפחות שתפקידו/ה לצמצם את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות