שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 20:38 | מאת: לירן

שלום אני ממרכז הארץ (ליד תל אביב ) ואני קצת חוששת לגבי שפעת החזירים יש לי קוצר נשימה ( לא אסטמה ) יכול להיות שזה קשור ללחות שיש בתל אביב אין לי חום אבל אני מרגישה שכואב לי ליד אזור הלב האם זה תסמינים לששפעת החזירים ? כדאי לי להיבדק בבדיקת דם ? זה מסוכן ? שפעת החזירים יכולה להתפשט בעונת החורף יותר מאשר עכשיו ? אני ילדה יחסית קטנה ואני די חוששת לגבי מוות של כל בני האדם זה ייתכן שכל בני האדם ימותו משפעת החזירים ? מחכה לירן :(

שלום לירן, 1. כאב באזור הלב איננו מהווה סימפטום שמכוון את הברור ל'שפעת החזירים' דווקא. 2. קשה לחזות כיצד תתפתח מגפת השפעת הנוכחית במהלך החודשים / שנים הקרובות, אבל די ברור שהאנושות לא תכחד בגללה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות