cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 20:24 | מאת: שוקי

שלום רב! לפני כחודש חליתי ב-cmv, ובמשך כשלושה שבועות היה לי חום שנע בין 39.5-38 מזה כשבוע אין לי חום. התשישות עדיין קיימת.לציין שיש לי תינוקת בבית. שאלתי היא: מתי אני יכול לדעת שאני לא מדבק (קרי, מתי אני יכול לחבק ולנשק את התינוקת ללא חשש). כמו כן, אישתי ואני רוצים להיכנס להריון שוב, השאלה אם אני חולה ב-cmvולא אישתי, עדיין יש תקופת המתנה של כחצי שנה. כמו כן האם ניתן לבצע בדיקה כלשהי ע"מ לוודא אם אני עדיין מדבק. שאלה נוספת, מה דעתך על הטיפול האלטרנטיבי שמוצע באינטרנט למחלה.

שלום שוקי, 1. כדי לדעת אם אתה עדיין מפריש את הנגיף (למשל בשתן) עליך לבצע בדיקת שתן ל- CMV (בטכניקה של תרבית או PCR). 2. אין בידי מידע אמין על יעילותם ועל מסוכנותם של הטיפולים האלטרנטיביים ל- CMV. הרבה בריאות אפי

29/07/2009 | 06:30 | מאת: גיא

המידע הזה הוא מידע מציל חיוני וחשוב לכל מי שנדבק במחלה הארורה והמייסרת הזו cmv או ebv אני ממליץ לך על טיפול מעולה למחלת הנשיקה. זה הטיפול היחיד בכל העולם שמחסל את המחלה ואת התשישות בתוך מספר ימים. עד שלא נרפאתי לא האמנתי ולכן הגבתי לשאלה שלך. תכנס לאתר של המטפל וכל המידע המציל נמצא שם. האתר WWW.RAMIMOR.CO.IL אני חולה לשעבר במחלת נשיקה - אני לא רופא . אם יש לך מחלת נשיקה פעילה אתה מן הסתם גם מדבק . אל תבנה על רפואה קונבציונלית כי יאמרו לך תנוח ( שנה..שנה וחצי..שנתיים ) המטפל שפיתח טיפול למחלת הנשיקה הוא מתמחה כמדומני במחלות עור שגם פיתח טיפול מדהים למחלת הנשיקה. קבלתי ממנו תרכיב צמחי מאד חזק שמיגר את הוירוס לחלוטין נעדרתי מהעבודה תקופה ארוכה כי המחלה השביתה אותי ואחרי 4 ימים בטיפול הוירוס נעלם . אל תקבלו את האמירה של הרופא הקונבציונלי ותעשו שימוש בגוגל במקום להשבית לעצמכם את החיים לטעמי זו החמצה אדירה . הבאתי לכם מידע מציל ותשמרו אותו כי המחלה הזו פעילה כל השנה ולא מסתיימת בשבוע במיטה היא נמשכת חודשים ומדביקה משך שנה וחצי תלכו לטיפול המציל הזה. גיא

מנהל פורום מחלות זיהומיות