שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 20:19 | מאת: מאי

שלום! אני חולה בשפעת החזירים מיום רביעי בערב, לא נבדקתי אבל הסימפטומים מראים על כך(שיעול, כאב גרון,חום גבוה). השתמשתי באדוויל להורדת החום ואתמול בלילה החום הפסיק לעלות. כרגע אין לי יותר חום, כאב הגרון הפסיק לגמרי ואני מרגישה מצויין. אני הבנתי שמומלץ לצאת מהבית 24 שעות לאחר היעלמות הסימפטומים, ושאלתי אלייך היא האם אני יכולה לצאת מהבית מחר(24 שעות אחרי) משום שאין לי חום וכאב הגרון נעלם, אך עדיין יש לי מעט שיעולים.

שלום מאי, על פי הנחיות משרד הבריאות חולה ב'שפעת החזירים' נחשב כ'לא מדבק' רק לאחר שחלפו 24 שעות מהעלמות כל הסימפטומים של המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות