קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 18:48 | מאת: שי

נאטורופטים ומרפאים בשיטות אלטרנטיביות (סיניות, הומאופטיה, איורוודה וכו') טוענים באופן נחרץ שקיומה של קנדידה בגוף (ע"י בדיקת צואה מתאימה) פוגעת בתפקוד הפיזי. לשם כך, רובם נותנים טיפול שעיקרו שינוי תזונתי להוצאת הקנדידה, שלפי מיטב הבנתי אכן מוריד את נוכחותה (לאחותי זה עבד). מה דעתך על זה? האם יש לכך סימוכין מדעיים? אני מתלבט אם להתחיל טיפול נאטורופטי...

שלום שי, בהיעדר סימוכין מדעיים אין לי מגובשת דעה בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות