נסיעה לתאילנד עם ילדים והחשש משפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 18:22 | מאת: לנה

שלום דר הלפרין אפרים, אנו אמורים לנסוע בשבוע הבא לתאילנד כולי חששות מהדבקות משפעת החזירים במיוחד על בני הקטן בן 3.5 שפירכס פרכוס פשוט (2 דקות) מחום כתוצאה מוירוס שהעלה לו את החום ל 39.5 איך היית מציע להתגוננן בטיסה וכו' האם יש אופציה לנוסעים לחול לקבל באופן פרטי את התמי פלו ? תודה מראש לנה

שלום לנה, לפי מיטב ידיעתי ניתן לרכוש את ה'טמיפלו' באופן פרטי במרבית בתי המרקחת. הרבה בריאות אפי

28/07/2009 | 21:42 | מאת: לנה

האם אני מבינה שאין חשש לנסיעה ?מה אם מסיכות לפנים ? האם יש תופעות לוואי מיוחדות במתן תמי פלו(שוק אנפילקטי?)? האם יש צורך במרשם לתמי פלו?מה ידוע לך על המצב בתאילנד בחינת השפעת ? תודה לנה

מנהל פורום מחלות זיהומיות