סיבוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 14:41 | מאת: זני

אמי לקתה בחום גבוה במשל מס' ימים ואובחנה ללא בדיקות דם ע"י רופא הקופה כלוקה בשפעת מקסיקו,לקחה טאמיפילו ולא עזר כלום. כעת לאחר שבועיים, עוד ממשיך חומה בערך 40 מעלות,ואובחנה בדלקת ריאות, ע"י שיקוף ריאה, קיבלה מרשם אנטיביוטי. א. האם זה אומר שאף קודם זה לא היה אלא דלקת ריאות? ב. האם אם כן, כן היה לה שפעת מקסיקו מלבד דלקת הריאות האם היא אמורה לעשות עוד דבר מלבד לקיחת האנטיביוטיקה.

שלום זני, דלקת ראות היא סיבוך אופייני של שפעת, לרבות 'שפעת החזירים'. על אמך להמשיך היות במעקב רפואי ולקבל טיפול בהתאם לנתונים שיעמדו לרשות רופאיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות