טיסה, הריון ושפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 14:32 | מאת: אדוית

שלום רב! אני בשבוע ה9 להריוני, מתכננת טיסה לספרד בספטמבר, אז אהיה בשבוע ה 17 להריוני. רופא נשים יעץ לי לא לטוס, שכן שדות תעופה ומטוסים הינם מקומות פוטנציאליים להידבקות ואני נמצאת בקבוצת סיכון.הנסיעה כוללת עצירת ביניים של 3 שעות בשדה תעופה באירופה. האם לבטל (הכרטיסים כבר נרכשו)? האם להקדים לשבוע יותר מוקדם את הטיול ולייעד קרוב יותר? אודה על תשובתך

שלום אדוית, אין ביכולתי לענות על שאלותייך, גם בגלל שאינני יודע אם הסיכוי להידבק ב'שפעת החזירים' יהיה בספטמבר גדול יותר בספרד (או בכל ארץ אחרת) מאשר בישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות