הדבקה במקום העבודה ובבית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 11:19 | מאת: תומר

ד"ר הלפרין שלום, אחות של חברתיהמתגוררת אצלנו הובחנה כחולה בשפעת החזירים, לטחר יומיים גם חברתי חלתה (ללא אבחון) ואני קמתי היום עם חום של 38 מעלות, יומיים אחרי חברתי. ישנתי טרם הופעת הסימנים אצל הורים והם מבקרים בקביעות אצל אחותי לה תינוק בן חודש, כמו כן אתמול הייתי במקום עבודתי ובערב התחלתי לחוש ברע. הבוקר היה לי 38 מעלות אך אני מרגיש סה"כ בסדר. אחותי וכן חברי לעבודה מודאגים שהם נדבקו, כרגע כולם מרגישים טוב, האם ניתן לבצע בדיקה כלשהי חלק מחברי לעבודה הורים לילדים קטנים האם אתה יכול להמליץ מה לעשות?

שלום תומר, כיום לא מקובל לבצע בדיקות ל'שפעת החזירים' אצל אנשים שאינם משתייכים לאחת מ'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות