שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 11:14 | מאת: נועה

שלום. אחי נמצא בלונדון ועל פי הסיפטומים המופיעים אצלו הוא אובחן על ידי הרופא כסובל משפעת החזירים וניתנו לו כדורים לטיפול במחלה הוא נמצא בלונדון והרופאים לא מוכנים להיות במגע עם חולים במחלה זו ולכן הוא נמצא בבית עם אשתו ותינוקת בת שנתיים וחצי. האם הוא צריך להיות בבית חולים נתון למעקב רפואי? או רק במיקרה של הידרדרות במצב?..האם הוא צריך להתרחק מהבית כדי לא להדביק את בתו? תודה מראש. נועה.

שלום נועה, על סמך הנתונים המעטים שסיפקת בשאלתך אינני רואה סיבה לאשפז את אחיך בבית חולים כלשהו (או להרחיק אותו מביתו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות