תינוק ושפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 11:09 | מאת: שמש מחייכת

שלום, בשישי האחרון היינו במגע ישיר עם אדם שאובחן אתמול עם שפעת חזירים. הבן שלי בן 8 חודשים שגם היה במגע ישיר איתו, מצונן ומקיא בלי חום. (אבל הוא מקיא מיום חמישי). האם חייב להיות חום בשפעת חזירים? כמה זמן עליי להיות בלחץ שמא נדבק, והאם לתינוק קטן צריך בכל מקרה לעשות בדיקה? תודה.

שלום שמש מחייכת, אני ממליץ שתינוק שמקיא כבר כ- 5 ימים יבדק בהקדם ע"י רופא/ה (בלי קשר לשאלה האם יש לו 'שפעת חזירים' או משהו אחר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות