הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 09:25 | מאת: רוח

שלום רב, בני היה כיומיים עם חום גבוה(בן 18) וקצת שעול ונזלת.-שאין זו סיבה . הרופא רשם לנו אקמול או נורפן נתתי לו גם דקסמול קולד ומאתמול ב11 בבוקר כבר אין לו חום כלל אך מעט מאוד שיעול אולי אחת לשעה . בלילה הוא בכלל לא השתעל. יש לי בבית ילדה כבת שלוש. האם יכול להיות שהיתה לו השפעת ההיא ומתי אפשר לדעת אם מישהו בבית נדבק מהו הטווח שאפשרלדעת שיצאנו מכלל סכנה? האם שבוע או שלושה ימים או אולי 24 שעות? אבקש תשובה אני לא מתפקדת מצטערת על הניסוח הלא ברור אני בחוסר תפקוד

שלום רוח, יתכן שבנך לקה ב'שפעת החזירים'. אם אחד מבני משפחתך נדבק ממנו סביר שהוא יפתח את התסמינים האופיניים כבר בימים הקרובים (עד כשבוע). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות