איך ניתן לדעת שזו שפעת חזירים ולא סתם מחלה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 08:43 | מאת: הילה

בוקר טוב, אני כבר שלושה ימים לא מרגישה טוב, יש לי חום, אני קצת מצוננת וכואב לי הגרון.בנוסף, יש לי צמרמורות והגוף שלי כואב וחלש. הייתי שלשום אצל הרופאה והיא אמרה לי שיש עכשיו וירוס והיא הביאה לי נוסידקס ודקסמול. אני מרגישה קצת יותר טוב ובעזרת אדוויל כל כמה שעות הצלחתי להוריד את החום אולם כל הפרסומים בתקשורת קצת מלחיצים אותי, מה ההבדל בתסמינים בין שפעת רגילה או וירוס לבין שפעת החזירים והאם עליי להיבדק שוב על מנת לוודא שאכן לא מדובר בשפעת החזירים? תודה

שלום הילה, אין הבדל משמעותי בהסתמנות הקלינית בין 'שפעת החזירים' לבין שפעת 'רגילה'. בנוגע אליך, אם את משתפרת אין סיבה להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות