שפעת A/H1N1 - הנחיות לטיסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 07:26 | מאת: ענבל

דר' שלום אני בשבוע 22 להריון, גרה בסין ומתעתדת לטוס לארץ בעוד יומיים. אני מתאוששת מצינון / שפעת בימים האחרונים ולכן מעט דאוגה. 1. האם תוכל להציע הנחיות מיוחדות נוספות על אלה שפורסמו עד כה, לצימצום הסיכוי להידבקות במחלה? 2. האם כיסוי פה ואף יעיל בזמן טיסה וכן במעבר בין טיסות? תודה על תשובתך ענבל

שלום ענבל, אני חושש שאין באמתחתי הנחיות נוספות לאלו שכבר פורסמו בנושא. מסכת פה-אף עשויה לצמצם את סיכויי ההדבקה במהלך טיסה (או במעבר בין טיסות), אך הדבר לא הוכח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות