קבוצת סיכון לשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 07:04 | מאת: ליטל

שאלתי היא האם נשים בעודף משקל נמצאות בקבוצת סיכון לשפעת חזירים? אתמול שידרו בטלויזיה את רשימת קבוצות הסיכון וזו הייתה בינהן. אם אכן נשים בעודף משקל נמצאות בקבוצת סיכון אשמח לדעת את הסיבה. האם למישהו שנמצא בקבוצת סיכון זו או אחרת כן עושים בדיקה אבחנתית לשפעת החזירים? תודה על התשובות.

שלום ליטל, נשים (וגברים) הסובלים מעודף משקל קיצוני (BMI 45 או יותר) נכללים בקבוצת הסיכון, ואם יש צורך (ע"פ ההסתמנות של מחלתם) עושים להם בדיקות ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות