הריון ושפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 00:17 | מאת: לונה

אני בשבוע 25 להריון בריא. האם יש מחקרים לגבי שפעת חזירים בנשים הרות? האם הוירוס פוגע בעובר? האם עובר את השיליה? האם יכול לגרום לבעיות בעובר או אצל האישה ההרה? אני מאוד מודאגת ואשמח לתשובה כיוון שבכל מקום אחר לא הצלחתי למצוא... תודה!

שלום לונה, 1. נשים הרות שחולות ב'שפעת החזירים' נוטות יותר לפתח את סיבוכי המחלה. 2. עדיין אין מידע (המבוסס על עובדות) בנוגע להשפעתו של נגיף 'שפעת החזירים' על העוברים של נשים אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות