שיפור במצב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 22:59 | מאת: אבביב

שלום רב, קראתי שאחד מסימני המחלה הם שיפור במצב ואח"כ החמרה. למה הכוונה שיפור במצב לכמה שעות? האם ליום לחצי יום. ומה הכוונה שפור במצב. ירידה בחום ונשאר קצת שיעול? בני סבל כשני לילות מחום גבוה ושיעול היו לו קשיי נשימה כנראה כתוצאה מהחום. היום הוא הזיע המון והחום ירד לחלוטין. מצבו הכללי טוב אינו עייף רק משתעל קצת האם זו שפעת רגילה או לא? בבקשה את תשובתך אני חרדה מאוד.

שלום אבביב, ההחמרה שחלה לאחר השיפור במצב חולי שפעת איננה הכרחית (ואיננה קורית אצל כולם), אלא מתרחשת במצבים שבהם מתפתח סיבוך כלשהו (כגון דלקת ראות חיידקית) של המחלה. בנוגע לבנך, התאור שלך מתאים ל'שפעת חזירים', לשפעת 'רגילה', וגם למחלות רבות אחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות