תשישות וצינון בהריון או שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 21:04 | מאת: בהריון

אני בהריון עם וירוס זיהומי CMV הגורם לתחושת עייפות. היום גילית שבעלה של הבחורה שיושבת לידי בעבודה חולה בשפעת החזירים ואף היא לא מרגישה טוב כבר כמה ימים וממשיכה לבוא לעבודה.. אני לא יודעת אם התשישות, כאבי הראש והצינון שיש לי הם משפעת החזירים או צירוף מיקרים עם הצטננות ממזגן ועייפות מהוירוס.. 1.האם עלי להבדק? ייתכן שזו שפעת החזירים? 2.בהנחה שנדבקתי בשפעת החזירים, מה הסיכוי שהעובר נדבק? 3.אם העובר נדבק- האם "יתגבר" על זה? אני בתחילת חודש רביעי..

שלום בהריון, 1. כדאי לך להיבדק. 2. אין בידי מידע על השפעת נגיף 'שפעת החזירים' על עובריהן של נשים הרות החולות במחלה. נסי לפנות בנושא למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות